Általános szabályok

Az Internet mára már kihagyhatatlan része lett az életünknek, ezen keresztül intézzük ügyeineket, vásárlásainkat. A Horgászok Határok Nélkül Horgász Egyesület szeretné megkönnyíteni a horgászok életét azzal, hogy egy új kényelmi szolgáltatást kínál nekik, ami nem más, mint az online állami jegy vásárlás. Sorban állás nélkül, kényelmesen, otthonról tudja intézni az állami jegy kiváltását.

Minden horgász vásárolhat online állami jegyet aki rendelkezett korábbi vagy elöző évi állami jeggyel, valamint élő horgász regisztrációval, azaz horgászkártyával (horgászkártya számmal). Adminisztrátoraink a HORINFO rendszert tekintik alap feltételnek és egyesével vizsgálják be a beérkezett állami jegy igényléseket, hogy megfelel-e a hatályos jogszabályoknak csak ezután áll módunkban kiállítani és postázni az új éves állami horgászengedélyt. Annak a horgásznak, aki az online állami jegy vásárlást választja, az Egyesületünk tagjává kell válnia, de ez nem zárja ki más horgász egyesületi tagsági jogviszony létesítését.

Az elöző évi fogási napló leadása elektronikus úton történik. A fogási napló leadását megfelelő oldalak másolatának feltöltésével, vagy amennyiben már leadta, a leadási hely aláírásával hitelesített fogási napló utolsó oldalának elektronikus másolatával vagy a leadási hely által kiállított leadási nyilatkozattal tudja elvégezni. Kérjük ügyeljen arra, hogy az elektronikus másolat JPG vagy PDF formátumban kerüljön feltöltésre, jól láthatóak és egyértelműen azonosíthatóak legyenek rajta az adatok információk.

Online vásárlás esetén banki átutalással illetve bankártyával tud fizetni. Az összeg beérkezése után az Egyesület a HORINFO rendszerben megadott postázási címre küldi az állami engedélyt. Az állami engedély kipostázása pár napot vesz igénybe.

A kényelmi szolgáltatás ára 800 Ft ami tartalmazza a postaköltséget, illetve az egyéb munkafolyamat költségeit.

Az online vásárlás során megadott adatokat Egyesületünk a 2018 május 20.-án hatályba léptetett Adatvédelmi Szabályzata alapján kezeli. A Szabályzatot az alábbi linken tekintheti meg: http://hhnhe.hu/adatvedelmi_szabalyzat