Vezetőség

Az Egyesület Vezetősége

Bogdán Csaba
Ügyvezető alelnök
Andrejszky Zoltán
Elnök
Balyi Szilvia
Titkár

Közgazdász, egyetemi oktató, vezetési tanácsadó. A hazai tőkepiacon szerzett vezetési-szervezési tapasztalatait ülteti át az Egyesület életébe. Szervezi és kialakítja a folyamatokat, és általánosságban üzemelteti a szervezetet.

Sportriporter, szerkesztő, műsorvezető. Elkötelezett horgász, aki mind a hazai mind nemzetközi vizeken is kamatoztatja tudását. Egyesületi elnökként célkitűzése, hogy minőségi lehetőségeket tudjon kialakítani és nyújtani az Egyesület horgászainak.

Közgazdász végzettségét a gödöllői Szent István Egyetemen szerezte turizmus menedzsment szakon. Régi, dunai horgászdinasztia tagjaként ellátja az Egyesület napi adminisztratív teendőit, tartja a kapcsolatot az Egyesület partnereivel, tagjaival.

+36(30)6336-482
bogdan.csaba@hhnhe.hu
  +36(30)9665-102
balyi.szilvia@hhnhe.hu

Az Egyesület Felügyelő Bizottsága

Margulius Romulus
Tag
Zákonyi Botond
Elnök
Balathy Béla
Tag

Informatikus, több, főleg a média területén futó projekt gazdája . Aktív horgász, rendszeresen képviselteti magát nemzetközi versenyeken.

Szakújságíró, sporthorgász, szakértő. Több könyve jelent meg, elsősorban a Balatonról. A Sikeres Sporthorgász állandó publicistája.

A horgászat iránt elkötelezett szakember, aki társadalmi munkában veszrészt az Egyesület tevékenységének elősegítésében.

Az Egyesület Fegyelmi Bizottsága

Erdélyi Koppány
Tag
Dr. Orbán Csaba
Elnök
Ács József
Tag

Televíziós műsorvezető, aktív sport-, és versenyhorgász. Fő zsákmánya főként a pénzes pér illetve a pisztráng. Hat éves kora óta műlegyezik, és bejárta édesapjával Európa nagy vizeit.

Szabadidős horgász, aki számára fontosak a horgászatot érintő szabályok, és elkötelezetten segíti a horgásztársadalmat morális tisztaságának megőrzésében.

Televíziós szakújságíró, műsorvezető. Több műsora fut a Fishing and Hunting Channelen. Évente több versenyen is részt vesz, a Catch & Release elkötezett híve. Főleg a ponty a fő zsákmánya, de büszke az Ebro folyón kifogott 78 kilós harcsára.